Hvordan foregår terapien?

Du vil blive mødt ligeværdigt og med respekt for dine holdninger og grænser. Hver eneste klient er noget særligt; derfor tilpasses terapien til det, du har brug for/lyst til. Mulighederne er mange: Dyb samtale over en kop kaffe/te, walk-n-talk langs vandet, musik, afspænding, tegne/male, rollespil, visualisering, brevskrivning, hjælp-til-selvhjælpsøvelser, undervisning, inddragelse af vigtige personer.

Terapilokalet er et uforstyrret rum i mit hjem i Fjellerup, 5 minutters gang til skov og 15 til strand.

Jeg ved af erfaring, at det kræver stor overvindelse at tage kontakt til en vildt fremmed med de ting, man ikke er stolt af hos sig selv. Det er meget vigtigt, at det bliver en god oplevelse. Er du usikker på, om jeg er den rigtige til at hjælpe dig, så føl dig fri til at ringe og lad os få en uforpligtende snak om, hvad du gerne vil have hjælp til.

Jeg har ikke en fast telefontid. Hvis jeg ikke kan svare, så læg en besked, og jeg ringer tilbage.